110/2VDEDP

Повеќе за производот

Профили

Производ направен согласно VDE стандардитеVDE DP -двослојна пластична изолацијаПремиум хром челик ванадиумДоживотна гаранција

Стандарди

DIN EN IEC 60900 (VDE 0682-201):2019-04; EN IEC 60900:2018

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хром ванадиум челик
 • глава: обележана со хром според ЕН 12540
 • направен според стандард DIN EN IEC 60900 (VDE 0682-201):2019-04; EN IEC 60900:2018

Предности:

 • двојно обложен-двојната изолација овозможува дополнителна безбедност
 • проверено со електричен тест
Важно!
 • ако втората обвивка е видлива, заменете го вашиот алат ВДЕ со нов
#title#
шифраГолемина на клучДолжинаШиринаДебелинатежина-- prazen stolpec --
618370672166.919
61833178216.16.926
61780189521730
621575910024.57.535
6121751010524.57.542
61217611112267.551
6121771212528865
6121781313230.58.576
61217914140338.584
6121801515035996
621576161544010118
612181171574010137
621577181654411151
612182191704411170
6183332017546.412.2184
6192012118048.812.5213
612183221954913234
6183352321052.813.1251
612184242205614311
621578262355915361
617802272405915387
621579282456615.8440
6183363026066.115.8518
6183373227571.417.6620
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Безусловна заштита

  Униор изолираните VDE алати обезбедуваат безусловна заштита дури и кога се користат во живо коло со над 1000 волтен потенцијал. Намената на сите алати е темелно потврдена по основ на ударна сила, електрика, отпорност на пламен, изолација, лепливост и тестови за печат, така што секој алат се тестира индивидуално.
 • Високо-квалитетен челик

  Изолирани клучеви, клешти, ножици, одвртувачи и други алатки за работа со електрични и други енергетски инсталации се изработени од високо-квалитетен челик за алат со дополнителна заштита и дизајниран за едноставна и безбедна употреба.
 • VDE прописи

  VDE изолирани и тестирани во согласност со прописите VDE, Униор алатките за работа во живи електрични средини излегуваат во пресрет на барањата на меѓународно признатиот Европски EN 60900 стандард.