Shërbimi i kalibrimit dhe riparimit të çelësave të rrotullimit

Saktësia dhe saktësia janë karakteristikat thelbësore të çdo mjeti matës. Me përdorimin e duhur, të gjithë çelësat tanë çift rrotullues të cilësisë së lartë garantojnë 12 muaj ose 5000 matje të ndryshme pas datës së blerjes. Çdo operacion tjetër pas këtyre specifikimeve nuk garanton saktësinë dhe saktësinë, kështu që mjeti kërkon rikalibrim zyrtar, i cili mund të bëhet vetëm nëpërmjet ofruesve të certifikuar të kalibrimit.

Për kalibrimin, rikuperimin dhe blerjen e pjesëve rezervë të çelësit të rrotullimit, ne krijuam një partneritet të madh me ofruesit kryesorë të shërbimeve të kalibrimit në treg. Ato ofrojnë shërbime profesionale që mund të aksesohen përmes sistemit tonë më poshtë.

Me Nëntor 2022, të gjitha riparimet e garancisë, shërbimi dhe kalibrimi i çelësave të rrotullimit të prodhuar nga Unior do të merren përsipër nga kompania LOTRIČ Meroslovje dhe Angle repair & calibration service, inc.. Tani do të merrni një certifikatë të akredituar për të gjitha shërbimet e kalibrimit të çelësit të rrotullimit.Partnerët tanë zyrtarë për shërbimi i kalibrimit dhe riparimit të çelësave të rrotullimit

Evropa, Lindja e Mesme, Afrika dhe Azia

Metrologjia Lotrič

Lotrič Metrology Group është ofruesi kryesor i zgjidhjeve të metrologjisë. Me kalibrimet, testimin e produkteve dhe materialeve dhe përcaktimin e pajtueshmërisë me kualifikimet dhe zgjidhjet e certifikimit, ata përfaqësojnë mbi 30 ofrues të njohur të pajisjeve matëse dhe laboratorike. Me certifikata në 51 shtete dhe një rrjet partnerësh ndërkombëtarë QNet, ato ofrojnë shërbime në BE dhe më gjerë. Referencat e tyre përfshijnë më shumë se 21,700 kompani.

LOTRIČ Meroslovje d.o.o.,
Selca 163
4227 Selca
Slovenia
+386 4 517 07 20
[email protected]
www.Lotric.si

SHBA

Shërbimi i riparimit dhe kalibrimit të këndit, inc.

shërbimet. Njohuritë dhe përvojat e tyre me partnerë të ndryshëm globalë i kanë bërë ata një partner të besueshëm që mund të ofrojë shërbimet më profesionale në treg. Me të gjitha certifikatat e kërkuara, ata do të garantojnë saktësinë dhe saktësinë e shërbimeve të tyre dhe mjeteve tuaja matëse.

Angle Repair & Calibration Service, Inc.
175 Angle Drive, Beckley,
WV 25801
Unites States
304-253-5729
[email protected]
www.Anglerepair.com

United Kingdom

Torque Calibration Ltd
https://torquecalibration.co.uk

Torque Calibration Ltd is an ISO 17025:2017 UKAS accredited calibration laboratory.Specialising in torque & dimensional calibrations.They have been servicing the UK for over 30 years and are known for their knowledge and expertise. They hold the highest standard of certification accreditation available within the U.K.

Canada

Kingsway Instruments

Kingsway Instruments is Canada’s Most Trusted Calibration Lab for Electrical, Dimensional, Humidity, Pressure, Temperature, and Torque. For over 50 years, Kingsway has provided Sales, Rentals, and Calibration services to customers across Canada. Our ISO 9001 certified calibration lab offers NIST Traceable Certification, with the industry’s fastest turnaround times and meticulous work by seasoned technicians, using the most advanced calibration equipment.