Product features

  • Set contains cone and smaller open wrenches, pliers and tire levers.
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set of tools in tray 2 for 2600B-US 628615 SET2-2600B-US 17 2906
Çeles i hapur në të dyja anët 110/1 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15 4
celes kon, vetëm njëanshëm 1617/2DP-US 13 (2x), 14 (2x), 15 (2x), 16 (2x) 8
Set i dy leva gomave , e kuqe 1657RED 1
Dana të kombinuara,izoluara 406/1VDEBI 160 1
Dana papagajka,izoluar 447/1VDEBI 240 1
Dana per prerje anësore,izoluara 461/1VDEBI 140 1
Cable housing cutters 584/4BI-US 180 1
Empty tray for SET2-2600B vl2-2600B 562x570x40 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.