Product features

 • Dollapi për ruajtjen e tabakave me 9 rafte ofron një mënyrë të dukshme dhe të qëllimshme të ruajtjes së mjeteve. Tabakat shtrihen në një kënd për shikueshmëri më të mirë dhe përshtaten me mbajtëset standarde të mjeteve 3/3 SOS, për një numër të madh vendesh për vegla të ndryshme dore.
 • Materiali: fletë metalike
 • mbyllja e derës me një bravë dhe çelës të palosshëm
 • dyer me pleksiglas për shikim të shpejtë të përmbajtjes së dollapit
 • dera hapet në një kënd prej 180°
 • dyert e hapura mbahen me magnet
 • përmban 9 rafte, të cilët vendosen në një kënd prej 20°, për një pamje më të mirë të mjeteve në insertet SOS
 • Se bshku ne orman porositen edhe 9 tabak metalik per palosje dhe transport 3/3SOS shtroje te paisjes
 • një raft me një skaj të përparmë për të mbajtur një mbajtëse veglash metalike
 • aftet vendosen kryesisht në një distancë prej 170 mm
 • raftet janë të përforcuara
 • anët e ormanit janë të shpuara në pjesën e sipërme dhe janë të përshtatshme për ruajtjen e aksesorëve
 • pjesa e poshtme e kabinetit është bërë në mënyrë që kabinetet të jenë të përshtatshme për manipulim me mjete standarde si pirunët dhe kamionët me paletë dore
 • dimensionet bazë të qilimit: L 770 x L 430 x L 2052 mm
 • të veshura me ngjyra ekologjike, me kadmium dhe të çojë falas
#title#
kodLenghtWidthHeightPeshë
6285427704302052116000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Accessories

Related products

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.