Product features

 • Ormani per dokumente eshte një zgjidhje ideale për rregullimin sistematik të dokumentacionit, i cili është i dukshëm nga dera transparente. Karakterizohet nga 4 rafte të rregullueshme si dhe mundësia e hapjes së gjerë të derës. Muret e brendshme janë të shpuara dhe në to mund të varen grepa dhe aksesorë të tjerë për ta bërë hapësirën edhe më të dobishme.
 • Materiali: fletë metalike
 • mbyllja e derës me një bravë dhe çelës të palosshëm
 • dyer me pleksiglas për shikim të shpejtë të përmbajtjes së dollapit
 • dera hapet në një kënd prej 180°
 • dyert e hapura mbahen me magnet
 • me 4 rafte, të cilët mund të vendosen në 9 pozicione për rregullim të lartësisë
 • raftet vendosen kryesisht në një distancë prej 342 mm
 • pjesa e poshtme e kabinetit shërben si raft i pestë, i fiksuar
 • raftet janë të përforcuara
 • anët e ormanit janë të shpuara në pjesën e sipërme dhe janë të përshtatshme për ruajtjen e aksesorëve
 • pjesa e poshtme e kabinetit është bërë në mënyrë që kabinetet të jenë të përshtatshme për manipulim me mjete standarde si pirunët dhe kamionët me paletë dore
 • dimensionet bazë të qilimit: L 770 x L 430 x L 2052 mm
 • të veshura me ngjyra ekologjike, me kadmium dhe të çojë falas
#title#
kodLenghtWidthHeightPeshë
628541770430205280000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Related products

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.