Mbajtës metali për transferimin e tabakasë së veglave SOS, madhësia 3/3

Product features

 • tabaka metalike pranon fijoka standardë 3/3 SOS, të cilat mund të transferohen nga dollapi dhe karroca dhe anasjelltas, domethënë pikërisht aty ku ju nevojitet mjeti
 • Materiali: fletë metalike
 • anët kanë hapje të veshura me plastikë për një kapje më të rehatshme gjatë transferimit
 • kllapa metalike është një madhësi e përputhshme me insertet e veglave të madhësisë SOS 3/3 të Unior
 • të veshura me ngjyra ekologjike, me kadmium dhe të çojë falas
#title#
kodLenghtWidthHeightPeshë
628544565367902340
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (Video)

Accessories

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.