Product features

 • Materiali: fletë metalike
 • mbyllja e derës me një bravë dhe çelës të palosshëm
 • bravë me çelës dhe varëse
 • veshura me llak e mjedisit me kadmium dhe të çojë ngjyra falas
 • Kapaciteti maksimal i ngarkesës së një kabineti të varur me gjatësi 1000 mm është 40 kg, dhe atyre me gjatësi 1250 mm dhe 1500 mm është 50 kg. Kapaciteti i ngarkesës së raftit është 15 kg.
 • dyert që ngrihen nga një mekanizëm teleskopik
 • një mbajtëse ndriçimi vendoset në pjesën e poshtme të kabinetit të veglave
 • Dy opsione montimi - në këmbën mbështetëse të tryezës modulare të punës ose në mur. Për montim në mur është përfshirë një mbajtës shtesë.
#title#
kodLenghtWidthHeightPeshë
628808100035051022400
629561125035051025000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Related products

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.