Product features

  • dimensionet bazë të tavolinës së punës këndore: 1000x1000x2025 mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Tavolinë pune modulare këndore 627057 990AD1 11 74000
Rafte me vrima per vegla- set 2 copë 990B 952x1018 1
Raft me vrima pë tavolinë këndore- set 4 copë 990BA 228x28,5x509 1
Mbulesë për tavolinë pune modulare këndore-set 2 copë 990BA1 1
Mbajtës me kanal 990HPC 983x53x131 1
Mbështetse për tavolinë këndore, 2 copë 990LB  (2x) 2
Mbajtës i majtë 990SL 32x45x1155 1
Varëse me dy anë ("i mesëm") për panelet e veglave të tavolinës se punës 990SM 32x45x1155 (2x) 2
Mbajtës i djathtë 990SR 32x45x1155 1
Pllakë druri këndore 990TW1 1000x1000x40 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Accessories

Related products

  • Çeliku fletë Cilësisë

    Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
  • Formë inovative

    Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
  • Qartë magazinimit mjet

    Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.