990MA1

Product features

Work benches are an indispensable element in a professional or home workshop. Unior's modular benches are durable, stable and convenient due to their durable work surface, perforated walls, excellent lighting options, convenient drawers. Module A1 also features plastic containers for storing small inventory.
 • basic dimensions of work bench L 2000 x W 750 x H 2025mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Tavolinë pune modulare - moduli A1 625751 990MA1 2 m 20
Dollap I gjëre per vegla- 6 sirtar 990WD6 663x650x870 1
Dollap I ngushtë për vegla - 6 sirtar 990ND6 475x650x870 1
Dërras druri për tavolinë pune 990TW 2000x750x40 1
Mbajtës I majtë 990SL 32x45x1155 1
Mbajtës I djathtë 990SR 32x45x1155 1
Varëse me dy anë ("i mesëm") për panelet e veglave të tavolinës së punë 990SM 32x45x1155 1
Mbajtës me kanal 990HPC 983x73x131 (2x) 2
Rafte me vrima per vegla. set 2 copë 990B 952x1018 (2x) 2
Mbajtës për dritë 990HL 999 (2x) 2
Llampë 990LIGHT 900 (2x) 2
Kuti mbajtëse plastike 990HPB 1000 1
Kuti plastike, 3 copë në një set PB.990HPB 235x155x125 (2x) 2
Raft me varëse 990SHELF 1000 1
Kapëse, Set prej 10 copave 997.1 50 (2x) 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Questions & Answers

 • How can I level the worktop? The floor in the workshop is not completely flat.
  It can be levelled with the PVC wedge included.
 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.