Set i çelsave të kombinuar,të shkurtër në SOS sirtar

Product features

 • Dimensionet e shtrojes 498x135x40 mm
 • Përshtatet me sirtarët e karrocës ekonomike

Seti përfshin:

 • 12 x çelësa të shkurtër (art. 125/1), dim. 8, 9, 10, 12, 13, 14, 17, 19, 20, 21, 22, 24
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave të kombinuar,të shkurtër në SOS sirtar 621287 964ECO2 8 - 24 12 1620
Çelës I kombinuar,I hapur dhe I mbyllur I shkurtë 125/1 8, 9, 10, 12, 13, 14, 17, 19, 20, 21, 22, 24 12
SOS mjet tabaka për 964ECO2 vl964ECO2 498x135x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë