Product features

 • Dimensionet e futjes: 564 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • Çelës gjashtëkëndor me fund topi me dorezë T, 7x (artikulli 193HXS) me dim. 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10
 • 8 copë. Kaçavidë TORX me dorezë T (art. 193TX), dim. TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45
 • 1 pc. bisturi i përforcuar (art. 556B)
 • skedarë gjysmë të imët l-200 mm: të sheshta dhe trekëndore
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i kaçavidave "T" në SOS sirtar 621393 964/34SOS - 18 2360
Imbus T-dorezë, për kënde 193HXS 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 7
TX kaçavidë profilin me T-dorezë 193TX TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45 8
Limë e rrafshët me dorezë gjysmë e imët 760H1/2S 200 1
Limë trekendësh me dorezë gjysmë e ashpër 764H1/2S 200 1
Thikë univerzale (Skallper) 556B 160x18 1
SOS mjet tabaka për 964/34SOS vl964/34SOS 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë