More About Product

Profilet

HEXAGON profilePremium chrome vanadium steelLifetime warranty

Product features

 • Materiali: teh - vanadium krom, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • trajtuar - propilen
 • krom kromuar teh, nxihem tip
#title#
kodSign HX profileLenghtAdditionsl lenghtAdditionsl lenghtLenghtPeshë
6082762.5132100156113
6082773132100156116
6082784155125156125
6082795188150208856
6082806188150208872
608281822317525113153
6082821024820025113234
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.