Product features

 • Materiali: fletë metalike
 • Sistemi mbyllje
 • bravë me çelës dhe varëse
 • mbuluar me bllokohet, kur të mbuluar është e mbyllur mbathje do të jetë i bllokuar
 • mbathje me rrëshqitje-top duke mbajtur
 • mbulon sintetike mbrojtur mbathje dhe mjetet nga dëmtimi
 • ngjyra e mjedisit të veshura me kadmium dhe ngjyra të çojë lirë
 • 3 mbathje (dy dimension 563x365x70 mm, një dimension 563x400x150 mm)
 • Kapaciteti maksimal i çdo sirtar: 30kg
#title#
kodLenghtWidthHeightPeshë
61517969543545525830
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Related products

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.