#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set veglash CR në çantë 620106 905CR - 13 1890
Dana të kombinuara 406/4G 180 1
Dana per prerje anësore 461/4G 160 1
Dana për zhveshjen e kabllove 478/4G 160 1
Dana të gjata të rrafshta 472/4G 160 1
Thikë univerzale (Skallper) 556A 160x18 1
Sharrë 753P 150 1
Metër per matje 710P 3 m 1
Kaçavida të rrafshta TBI për elektricista 602TBI 0.4 x 2.5x60, 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125 3
Kaçavidë kryq (PH) CR 615CR PH 1x80, PH 2x100 2
Testues i tensionit 220-250 V 630VDE 0.5 x 3.0x140 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë