Profilet

socket 6-pointScrewdriver profile, crosstip, PHScrewdriver profile, double crosstip, PZTX profileLifetime warranty

Product features

Seti përfshin:

 • Adapter bit 1x E6, 3 (1/4") (artikullii 6715E6,3) dim 50
 • Biit me maje të dyfishtë 3x (PZ) (artikulli 6466C6,3) dim. PZ1, PZ2, PZ3
 • Bit i kryqëzuar 3x (PH) (artikulli 6463C6,3) dim. PH1, PH2, PH3
 • Bit i profilit TX 4x (artikulli 6472C6,3) dim. TX15, TX20, TX25, TX30
#title#
kodPeshëPeshë
624051109109
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Related products

 • Projektuar ergonomik trajton

  Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
 • Tre-komponent trajtuar

  Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
 • Një rrokje shqip-provë.

  Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.