Product features

 • Dimensioni i kuti: 145 x 85 x 40

Seti përfshin:

 • Adapter i bit 1x E6, 3 (1/4") (artikulli 6715E6,3) dim 75
 • Bit gjashtëkëndësh 4x (artikulli 6469C6,3) dim. 3, 4, 5, 6
 • Bit i profilit TX 9x (artikulli 6472C6,3) dim. TX8, TX9, TX10, TX15, TX20, TX25, TX27, TX30, TX40
 • Biit me maje të dyfishtë 3x (PZ) (artikulli 6466C6,3) dim. PZ1, PZ2, PZ3
 • Bit i kryqëzuar 2x (PH) (artikulli 6463C6,3) dim. PH1, PH2
 • Bit me vrima 2x (artikulli 6460C6,3) dim. 0,5x4,0, 1,2x6,5
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i bitsa,në kuti plastike 621650 6776PB21 - 21 240
Bit i rrafshët, 3 copë 6460C6,3 0.5 x 4.0, 1.2 x 6.5 2
Bit plus (PZ),3 copë 6466C6,3 PZ 1, PZ 2, PZ 3 3
Bit TX profil,3 copë 6472C6,3 TX 8, TX 9, TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40 9
Bit imbus,3 copë 6469C6,3 3, 4, 5, 6 4
Bit plus (PH),3 copë 6463C6,3 PH 1, PH 2 2
Mbajtës univerzal me magnet për Bit-sa E6,3 (1/4") 6715E6,3 E6.3 (1/4")x75 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Safety tips

check-mark-yes.png
 • Use a screw holding screwdriver to get screws started in awkward, hard-to-reach areas.
 • Use a stubby screwdriver in close quarters where a conventional screwdriver cannot be used.
 • A rounded tip should be redressed with a file; make sure edges are straight.
 • Screwdrivers used in the shop are best stored in a rack. This way, the proper selection of the right screwdriver can be quickly made.
 • Keep the screwdriver handle clean; a greasy handle is apt to cause accidents.
 • A screwdriver should never be used as pry bar. If it is overstressed in this manner, the blade might break and send a particle of steel into the operator's arm or even towards his eyes.
check-marks-no.png
 • Don't use pliers on the handle of a screwdriver to get extra turning power. A wrench should only be used on the square shank or bolster of a screwdriver that is especially designed for that purpose.
 • Don't expose a screwdriver blade to excessive heat as it may reduce the hardness of the blade.
 • Don't use a screwdriver with a split or broken handle.
 • Don't use a regular screwdriver to check a storage battery or to determine if an electrical circuit is live.
 • Projektuar ergonomik trajton

  Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
 • Tre-komponent trajtuar

  Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
 • Një rrokje shqip-provë.

  Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.