Profilet

socket 6-pointScrewdriver profile, crosstip, PHScrewdriver profile, double crosstip, PZScrewdriver profile, flatTX profileLifetime warranty

Product features

Seti përfshin:

 • Adapter bit 1x E6, 3 (1/4") (artikullii 6715E6,3) dim 50
 • Bit me kryqëzim të dyfisht 4x (PZ) (artikullii 6466C6,3) dim. PZ1, PZ2 (2x), PZ3
 • Bit i kryqëzuar 2x (PH) (artikulli 6463C6,3) dim. PH1, PH2 (2x), PH3
 • Bit me vrimë (artikullii 6460C6,3) dim. 0,8x5,5, 1,2x6,5
#title#
kodPeshëPeshë
624050111111
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Related products

 • Projektuar ergonomik trajton

  Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
 • Tre-komponent trajtuar

  Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
 • Një rrokje shqip-provë.

  Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.