Set kaçavidash VDETBI me fazomatës,në kuti kartoni

Product features

Seti përfshin:

 • Kaçavidë e sheshtë me izolim 3x VDETBI (artikull 603VDETBI) nr. 0,5x3,0x100, 0,8x4,0x100, 1,0x5,5x125
 • 2x kaçavida të izoluara kryq (PH) me dorezë TBI (art. 613VDETBI), dim. PH 1x80, PH 2x100
 • 1x testues tension 220-250V (art. 630VDE), dim. 0.5x3.0x140
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set kaçavidash VDETBI me fazomatës,në kuti kartoni 617654 603CS6ATVT - 6 430
Kaçavidë e rrafshët me izolim VDETBI 603VDETBI 0.5 x 3.0x100, 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125 3
Kaçavidë kryq (PH) e izoluar VDETBI 613VDETBI PH1x80, PH2x100 2
Testues i tensionit 220-250 V 630VDE 0.5 x 3.0x140 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Ergonomik trajtuar projektimit për mbrojtjen e duart tuaja.

Ergonomik trajtuar dizajn = mbrojtur dorën tuaj

Dora e madhe zona e kontaktit = më shumë pushtet çift rrotullues

Safety tips

check-mark-yes.png
 • VDE tools that have several parts, have to be assembled correctly before use.
 • When working with VDE tools avoid contact with water.
check-marks-no.png
 • Don't use tools that shows sign of wear and have the second layer of plastic visible.
 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.