More About Product

Profilet

Form of cutting jawsLitar teliLitar teli me tela FeLitar teli me pallto FePremium plus carbon steelLifetime warranty

Product features

 • Materiali: hapëse - çeliku të veçantë mjet, rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • grykë shkëmbyeshëm
 • induksion thekur thikë prerje
 • trajton çeliku tub, të veshura me llak, detyrë e rëndë plastike trajton
#title#
kodLenghtThicknessMaximum tube diameterPeshë
6176727603683475
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.