Fleta e të dhënave

pdfÇelës me grep - 255/2

Profilet

Nut form for hook wrenchPremium chrome vanadium steelLifetime warranty

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • bërë sipas standardit DIN 1810
#title#
kodNut size for hook wrenchLenghtAdditionsl lenghtDiameterThicknessWidthPeshë
61305012 - 141091.21.531227
61305116 - 201091.5231228
61305225 - 2813622.542156
61305330 - 3213622.542155
61305434 - 361712.53528.5114
61305540 - 421712.53528.5111
61305645 - 5020733.5637206
61305752 - 5520733.5637209
61305858 - 622423.54746320
61305968 - 752423.54746303
61306080 - 9028145861472
61306195 - 10028145861436
613062110 - 115334451081805
613063120 - 130334451081829
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Safety tips

check-mark-yes.png
 • The correct force is only achieved when the hook wrench is used correctly.
check-marks-no.png
 • Don't hammer on a wrench handle.
 • Don't use an extension on the handle.

Safety (pictures)

The correct force is only achieved when the hook wrench is used correctly.

 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.