Profilet

3/8” internal drivesocket 12-pointLIFE profileMos e përdorni me mjete pneumatike, elektrike ose me bateriPremium flex chrome vanadium steelLifetime warranty

Standards

ISO 2725 - 1

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • i lëmuar
 • bërë sipas standardit ISO 2725-1 (vetëm dimension metrikë)
#title#
kodWrench sizeLenghtDiameterDiameterT minPeshë
61712262810.216.9828
61690572810.616.9828
61690682811.816.9829
61690792813.216.9829
616908102814.516.9830
616909112815.716.9829
616910122816.916.9828
616911132817.917.9832
616912142819.617,91239
616913152820,920,91246
616914163021.921.91248
616915173023.523.51249
616916183024.7211265
616917193025.9231473
616918203227.2241486
616919213227.9251488
616920223229.72614105
616921233231.72714120
616922243231.92816112
6169231/4"2810.216.9828
6169245/16"2811.816.9829
6169253/8"2814.516.9830
6169267/16"2815.716.9829
6169271/2"2817,917,9832
6169289/16"2819,719.71239
6169295/8"3021,921.91248
61693011/16"3023,523.51259
6169313/4"3025.9231473
61693213/16"3227.9251488
6169337/8"3229.52614105
61693415/16"3231.92814112
6169351"3233.93014132
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Questions & Answers

 • I attached the socket wrench to the pneumatic tool and the wall cracked. What could be wrong?
  When working with pneumatic screwdrivers, you must use an impact socket wrench.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.