Product features

 • Dimensioni i kuti: 244 x 207 x 59

Seti përfshin:

 • 9x Celes kendor 1/2" me ndikim, 6 dhembe (artikulli 231/4 6P)nr . 15, 17, 18, 19, 21, 22, 24, 27, 30
 • goditje e aksesorit të bashkëngjitjes 1/2"; 1x shtrirje (75 mm), 2x unazë me kunj
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave impakte 1/2", në kuti plastike 612506 231/4PB1 15 - 30 10 1915
Çelës impakt 6 këndësh 1/2" 231/4 6p 15, 17, 18, 19, 21, 22, 24, 27, 30 9
Vazhduese impakt 1/2" 231.4/4 1/2"x75 1
Unazë mbrojtëse impakte 1/2" 231.8/4 10 - 14, 15 - 32 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Safety (pictures)

 • Grip ergonomik

  Mjetet ajrore UNIOR funksion një rrokje ergonomik për trajtimin e lehtë, ndërsa shtresë e jashtme e tyre të fuqishme garanton një jetëgjatësi të gjatë madje edhe në kushtet më të vështira të punës-site. Materialet cilësi të lartë dhe të lartë saktësi make i mekanizmit makinë vouches për funksionimin e saj të përsosur në çift rrotullues të lartë, ndërsa krerët që veprojnë e mjet janë të ngrohjes fizikisht për të përballojë ngarkesa të mëdha dhe përdorimit të gjatë.
 • Ekzekutimi i efektshëm

  Në sajë të fuqisë së ajrit të ngjeshur, UNIOR vegla pneumatike të mundësuar një ekzekutim të shpejtë dhe të thjeshtë, të sigurt dhe efikas të punëve të ndryshme. Mjetet e përkushtuar të lehtësuar punën në riparimin e makinave dyqane, dhe industritë e ndërtimit dhe të drurit.
 • Standardet më të larta të sigurisë

  Mjetet ajrore UNIOR dallohen për cilësinë e tyre të lartë dhe operimin e sigurt plotësimin e standardeve të larta të sigurisë. Përdorimi i tyre i thjeshtë i bën mjetet të përshtatshme për DIY si dhe përdoruesit profesionistë, të cilët mund të zgjedhin midis arpion ndryshme pneumatike, çekiç ajrit dhe vendos që përmbajnë pajisje të ndryshme dhe shtesat.