Gjashtëkëndësh kyç vendosur në kuti plastike

220/3PB1

Product features

  • Set include dimensions 5/64", 3/32", 1/8", 5/32", 3/16", 1/4", 5/16", 3/8"
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Gjashtëkëndësh kyç vendosur në kuti plastike 612161 220/3PB1 5/64", 3/32", 1/8", 5/32", 3/16", 1/4", 5/16", 3/8" 300
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.