Set i çelsave gypor të dyanëshëm, në kuti kartoni

Product features

Seti përfshin:

 • Çelës gypor 12x në kuti (artikulli 215/2) me dim. 6x7, 8x9, 10x11, 12x13, 14x15, 16x17, 18x19, 20x22, 21x23, 24x26, 25x28, 27x32
 • Shufës (artikulli 215.1/2) 1x me dim. 230 (për çelësin gypor të kutisë 6-17 mm) dhe 1x dim. 330 (për çelësin gypor të kutisë 18-32 mm)
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave gypor të dyanëshëm, në kuti kartoni 600710 215/2CB 6 - 32 14 3241
Çelës gypor i dyanëshëm 215/2 6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 32 12
Shkop 215/2 215.1/2 6 - 17, 18 - 32 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.