Fleta e të dhënave

pdfShkop 215/2 - 215.1/2

Profilet

Round filePremium chrome vanadium steelLifetime warranty

Product features

 • Materiali: krom molibden
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
#title#
kodWrench sizeLenghtDiameterDiameterDiameterPeshë
6007456 - 172306810137
60074718 - 32330121416493
62434236 - 5550018201202
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.