Product features

Seti përfshin:

  • Çelës I mbyllur i dyfishtë rrotullues 8x me çeles hyrës (artikulli 202/1) me dim. 8x9, 10x11, 12x13, 13x17, 14x15, 16x17, 18x19, 20x22
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave me nyje të dyanëshme, në çantë 615472 202/1CT 8 - 22 8 2122
Çelës me nyje të dyanëshme 202/1 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 13 x 17, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22 8
Çantë e zbrazët CT129 470 x 330 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.