More About Product

Profilet

socket 12-pointPremium chrome vanadium steelLifetime warranty

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
#title#
kodWrench sizeLenghtDiameterDiameterPeshë
6091328 x 9198121396
6091338 x 10200.51214.682
60913410 x 1121414.61695
60913512 x 132271718148
60913613 x 172421823213
60913714 x 1524119.520.5211
60913816 x 172552224295
60913918 x 1927324.526391
60914120 x 2229527.530518
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.