Product features

Unior Bicycle Mechanics Book #1

 • Written by expert mechanic Denise Belzil who has over 30 years experience
 • Richly detailed how-to instructions plus images to guide professional and home bike mechanics
 • Volume 1 covers hubs, bottom brackets and headsets over 274 pages. Volume 2, also available KAT.BIKEBOOK2 covers gear and brake systems over 318 pages
 • Spiral bound for easy use
 • High quality laminated paper for durability in the workshop

Set i dy leva gomave , e gjeblert

 • Grup i dy leva gomave ju mundëson të lehtë të hequr goma.
 • Ato janë bërë prej plastike të fortë dhe për të mundësuar punën pa dëmeve të bëra në buzë.
 • Të dobishme për çdo mekanik profesionale ose përdoruesit në shtëpi.

Zinxhir mjet lloj vidë, themelore

 • Puna në 5-11 zinxhirë shpejtësi.
 • Trajtuar është zhytur plastike dhe mundëson përdorim të rehatshme.
 • Large pin driving handle makes it easy to use
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Bike book set FR with bike tools 629396 20/12-BIKE-FR 2 1010
Unior Bicycle Mechanics Book #1 KAT.BIKEBOOK1 FR 1
Zinxhir mjet lloj vidë, themelore 1647HOBBY/4P 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.