Product features

 • Dimensioni i kuti: 670 x 220 x 100

Seti përfshin:

 • 8x Celes kendor 1", me 6 dhembe (artikulli 199/1 6P) nr. 46, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80
 • 1 x arpion me dy drejtime 1"
 • aksesorë 1"; 1x dorezë T, 2x zgjatje (200, 400 mm)
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave 1" , në kuti metali 603095 199MB1 46 - 80 12 29800
Çelës 1", 6 këndësh 199/1 6p 46, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80 8
Shtrënguese dy drejtimshe 1" 199.1/1 1" 1
Dorezë "T" 1" 199.3/1 1" 1
Vazhduese 1" 199.4/1 1"x400, 1"x200 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.