Product features

 • Dimensioni i kuti: 505 x 215 x 78

Seti përfshin:

 • 9x Celes kendor 3/4", 6-dhembe (artikulli 197/1 6P) nr. 22, 24, 27, 30, 32, 36, 38, 41, 46
 • 1 x Dorezë e gidores dydrejtimëshme 3/4".
 • aksesor 3/4"; 1x dorezë T, 2x zgjatje (200, 400 mm), 1x përshtatës (3/4"-1/2")
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set çelsave 3/4" në kuti metali 602742 197MB1 22 - 46 14 12600
Çelës 3/4", 6 këndësh 197/1 6p 22, 24, 27, 30, 32, 36, 38, 41, 46 9
Shtrënguese dy drejtimshe 3/4" 197.1/1 3/4"x500 1
Dorezë "T" 3/4" 197.3/1 3/4" 1
Vazhduese 3/4" 197.4/1 3/4"x400, 3/4"x200 2
Reduktues 3/4" 197.7/1 3/4" - 1/2" 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Related products

 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.