Set imbus me T-dorezë në kuti kartoni

Product features

Seti përfshin:

  • Kaçavidë me profil 7x TX me dorezë T (artikull 193TX) dim. TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 30, TX 40, TX 45
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set imbus me T-dorezë në kuti kartoni 607888 193TXCS TX 10 - TX 45 7 605
TX kaçavidë profilin me T-dorezë 193TX TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 30, TX 40, TX 45 7
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.