Product features

 • Dimensioni i kuti: 197 x 167 x 35

Seti përfshin:

 • 7xShtojcë kacvidë 1/2" e gjatë, me profil TX (artikull 192/2TXL) nr. TX20, TX25, TX27, TX30, TX40, TX45, TX50
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave TX profil i gjate ne kuti plastike 619417 192/17 TX 20 - TX 50 7 752
Çelës vazhdues I gjatë 1/2" TX profil 192/2TXL TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45, TX 50 7
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.