Product features

 • Unior Hexagonal Screwdriver Socket Set (1/2" in Metal Box) – a versatile and durable toolset designed for professionals and DIY enthusiasts alike. This high-quality set features 9 chrome-vanadium hex sockets, ranging from 5mm to 17mm, ensuring compatibility with various fasteners. Housed in a sturdy metal box, this set is easy to transport and store, keeping your tools organized and secure.
 • Dimensioni i kuti: 197 x 105 x 38

Seti përfshin:

 • 9x çelësa të gidores 1/2" me bit heksagonal (art. 192/2HX), dim. 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 17 mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave imbus 1/2" ne kuti metali 607064 192/14 5 - 17 9 1170
Çelës imbus 1/2" 192/2HX 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 17 9
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.