Set prizë izoluar 1/2" - tip i gjatë në kuti metalike

Product features

 • Dimensioni i kuti: 448 x 198 x 54

Seti përfshin:

 • 9x Celesa kendor 1/2" i gjatë, i izoluar, me 12 dhembe (artikulli) 190/2LVDEDP) nr. 10, 11, 12, 13, 14, 17, 19, 22, 24
 • 1x Dorezë e kthyeshme e izoluar 1/2"
 • aksesorë të izoluar 1/2"; vazhduese 1x (125mm)
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set prizë izoluar 1/2" - tip i gjatë në kuti metalike 625166 190VDE12P11L 10 - 24 11 2620
Çelsa 1/2" të gjatë 12 këndësh,izoluar 190/2LVDEDP 10, 11, 12, 13, 14, 17, 19, 22, 24 9
Izoluar gjysma shtrëngojë kthyeshëm " 190.1AVDEDP 1/2" 1
Vazhduese 1/2",izoluar 190.4/2VDEDP 1/2"x125 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.