Product features

 • Dimensioni i kuti: 448 x 198 x 54

Seti përfshin:

 • 6x çelësa të gidores të gjata 1/2" me bit Allen (art. 192/2HXL), dim. 5x100, 6x100, 7x100, 8x100, 10x100, 12x100
 • 11x Shtojce kacavid 1/2" inbus (artikulli 192/2HX) nr 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 17, 19
 • 1x dorezë e gidores dydrejtimshme 1/2"
 • aksesor 1/2"; shtrirje 2x (125, 250 mm)
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave HX 1/2" ,në kuti metali 611946 190BIHX1P20 - 20 4080
Çelë imbus 1/2" i gjatë 192/2HXL 5x100, 6x100, 7x100, 8x100, 10x100, 12x100 6
Çelës imbus 1/2" 192/2HX 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 17, 19 11
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Vazhduese 1/2" 190.4/1 1/2"x125, 1/2"x250 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.