Product features

 • Dimensioni i kuti: 307 x 260 x 70

Seti përfshin:

 • 14x Celes kendor 1/2", 6 dhembe (neni 190/1 6P) nr. 10, 11, 12, 13, 14, 17, 19, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32
 • 1x dorezë e gidores dydrejtimshme 1/2"
 • aksesor 1/2"; 1x dorezë T, 1x zgjatim (75 mm)
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set çelsave, 6 këndësh 1/2" në kuti plastike 622023 190BI6P17 10 - 32 17 2945
Çelës i mbyllur, i lakuar 190/1 6p 10, 11, 12, 13, 14, 17, 19, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32 14
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Dorezë "T" 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Vazhduese 1/2" 190.4/1 1/2"x75 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.