Product features

 • Dimensioni i kuti: 244 x 207 x 59

Seti përfshin:

 • 10x Çelës kendor 1/4", me 6 dhembe (artikulli 188/2 6P) nr. 5,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
 • 1 x kapëse me dy drejtime 1/4"
 • aksesor 1/4"; 2x zgjerim (55, 150 mm), 1x nyje kardani, 1x përshtatës bit (1/4"-1/4")
 • 1 x kaçavidë me kapje të jashtme dhe të brendshme 1/4"
 • 20x shtojcë vidë C6,3; hex (artikull 6469C6,3 dim. 3, 4, 5, 6), profili TX (neni 6472C6,3 dim. TX10, TX15, TX20, TX25, TX27, TX30, TX40), kryq (neni 6463m.PH6, 1, PH 2, PH 3), kryq (artikull 6466C6,3 dim. PZ 1, PZ 2, PZ 3), i sheshtë (artikull 6460C6,3 dim. 0,6x4,5, 1,2x6,5, 1,2x8, 0)
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave 1/4" me bitsa në kuti metali 621407 188BI6P36 - 36 813
Çelës vazhdues 1/4" ,6 këndësh 188/2 6p 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 10
Bit imbus,3 copë 6469C6,3 3, 4, 5, 6 4
Bit plus (PZ),3 copë 6466C6,3 PZ 1, PZ 2, PZ 3 3
Bit plus (PH),3 copë 6463C6,3 PH 1, PH 2, PH 3 3
Bit i rrafshët, 3 copë 6460C6,3 0.6 x 4.5, 1.2 x 6.5, 1.2 x 8.0 3
Bit TX profil,3 copë 6472C6,3 TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40 7
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Vazhduese 1/4" 188.4/2 1/4"x55, 1/4"x150 2
Nyje kardani 1/4" 188.6/2 1/4" 1
Reduktues për BIT 188.9 1/4" - 1/4" 1
Dorezë rrotulluese 1/4" 188.8 1/4" 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.