Product features

 • Dimensioni i kuti: 197 x 105 x 38

Seti përfshin:

 • 11X Celes kendor 1/4"; 6 kende (artikulli 188/26P) nr. 3/16", 7/32", 1/4", 9/32" , 5/16", 11/32", 3/8", 13/32", 7/16",1/2", 9/16"
 • 1 x kapëse me dy drejtime 1/4"
 • Aksesorë 1/4"; 1x dorezë me kyç, 1x dorezë T, 2x zgjatim (55, 150 mm)
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave 1/4" në kuti metali 619413 188BI6P16INCH 3/16" - 9/16" 16 920
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Dorezë e kthyeshme 1/4" 188.2/2BI 1/4" 1
Dorezë "T" 1/4" 188.3/2 1/4" 1
Vazhduese 1/4" 188.4/2 1/4"x55, 1/4"x150 2
Çelës vazhdues 1/4" ,6 këndësh 188/2 6p 3/16", 7/32", 1/4", 9/32", 5/16", 11/32", 3/8", 13/32", 7/16", 1/2", 9/16" 11
Kuti metali 981K1/4 1/4"x197x105x38 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.