Set i çelsave unazor të hapur,në kuti kartoni

Product features

Seti përfshin:

  • Qelës I hapur dhe mbyllur 6x (neni 183/2) me dim. 8x10, 10x11, 11x13, 12x14, 17x19, 19x22
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave unazor të hapur,në kuti kartoni 612985 183/2CB 8 - 22 6 824
Çelës unazor i hapur 183/2 8 x 10, 10 x 11, 11 x 13, 12 x 14, 17 x 19, 19 x 22 6
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.