Product features

Seti përfshin:

  • Çelës I mbyllur i dyfishtë 6x me çeles hyrës (artikulli 177) me dim. 8, 10, 11, 13, 17, 19
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave gypor të dyanshëm në kuti kartoni 620583 177CS6 8 - 19 6 1365
Çelës gypor i dyanshëm 177 8, 10, 11, 13, 17, 19 6
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.