More About Product

Profilet

socket 6-pointsocket 12-pointPremium chrome vanadium steelLifetime warranty

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
#title#
kodWrench sizeLenghtLenghtAdditionsl lenghtDiameterProfile ThicknessLenghtDiameterPeshë
609083811326271310306,576
6090849118272914,51033778
6090851012331321611357,5123
60908611128,532311712377,5125
6090871213533341812408,5161
6090881314336,5401911479186
60908914149,5404121144810,5226
6090901516341,54322,5155011236
6090911617346,54724175413340
60909217184,546,54925185613360
609093181984951,526.519,55813411
609094192045252,52820,56214445
6090952020753,554,53021,56314495
609096212165757,730,523,56515487
6090972223157583223,56716590
609098232386264,533,524,57418640
6090992424964,568,534.525,57718713
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Formën dhe hapja e celesit mundësojë vidhosje në temat e të gjata .

Nëpërmjet Saj profilin e thellë celsat punon edhe si një celes bazat nga të gjata dhe temat

 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.