Product features

 • Easy to use
 • Tool is used to restore or prepare the surface of bottom bracket shell
 • Magnetic handle eases assembly of the tool
 • ergonomik detyrë e rëndë komponent të dyfishtë të trajtojë
 • Precision manufactured tool
 • Reamer frame guide BSA 1699.4BSA with tool 1699.5/4P

Grupi i përmban:

 • Reamer’s magnetic handle 1695.1/4BI or 1695.1/4BIUS
 • Reamer body 1699.2/4
 • Reamer 1699.1
 • Reamer frame guide BSA 1699.4BSA with tool 1699.5/4P

Option

 • Reamer frame guide ITA 1699.4ITA
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Sfondi mjet i përpunimit për bosht të përzënë 626477 1699-US 5 2050
Handle for reamers & taps 1695.1/4BI-US 1
Duke u përballur mjet për 1699 1699.1 1
Bottom bracket reamer tool frame BSA & ITA 1699.2/4 1
Bottom bracket facing tool guide BSA 1699.4BSA 1
Wrench for bottom bracket facing tool guide BSA & ITA 1699.5/4P 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.