More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Ideal tool for fixing bottom bracket threads on the frame or removes excess paint or dirt from threads
 • Magnetic handle eases assembly of the tool
 • ergonomik detyrë e rëndë komponent të dyfishtë të trajtojë
 • BSA standard - left & right thread tap 1.3/8 × 24 TPI

Grupi i përmban:

 • Reamer’s magnetic handle 1695.1/4BI or 1695.1/4BIUS
 • Reamer holder for 1697.2/4
 • Left & right tap BSA 1.3/8 × 24 TPI
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Bottom bracket tapping tools - BSA 626475 1697-US 6 2100
Handle for reamers & taps 1695.1/4BI-US  (2x) 2
çezmat rezervë për art.1697 - 1.697,1 1697.1 1.3/8 x 24 tpi ( BSA) 1
Adaptor for tap BSA 1697.2/4  (2x) 2
Guide for taps 1697.1 and 1698.1 1697.4 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.