Product features

 • Tabaka Mjet dallohet nga bukur të ndara mbathje të hapura me hapësirë ​​shtesë për të varur mjete të ndryshme. Tabaka përshtatet me të gjitha qëndrimet e UNIOR.
 • 1693,3 Tabaka mjet i ri përbëhet nga një pjatë të fortë hollë metalike me dy binarët dhe një Tabaka me stil shkumë SOS.
 • Tabaka shkumë është i këmbyeshëm, kodi pika 1693,6.
 • Tabaka mjet i përshtatet në gjeneratën e re të 1693 qëndron (të bëra pas korrikut 2014).
 • Kontrolloni me ju distributori lokal për pajtueshmërinë.
#title#
kodPeshë
623820822
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.