Product features

 • Materiali: çelik inox
 • Është e mundur të qendrës rrota me dimension 16-29 inç, me ose pa gomë.
 • Mbështet shpërndarës deri në 157 mm gjerësi.
 • Ky qëndrim është menduar posaçërisht për të apasionuar. Është shumë e lehtë për t'u përdorur, të lehta (2.3 kg) dhe nuk merr shumë hapësirë​​.Kllapa majtë është fikse dhe ngjitur me profilin më të ulët, ndërsa kllapa drejtë është fleksibël të ndryshme të gjithë gjerësinë bosht.

Si të përdorni mjet:

 • Qëndrim mund të përfshihej nga palosshme këmbën me profilin më të ulët.
 • Qëndrim mund të jetë fikse në stol punës me vida, e cila rrit stabilitetin e tij.
 • ensori i kontrollit është vetëm njëanshëm kështu që së pari rrota do të përqendruara në njërën anë, pastaj u kthye dhe e përqendruar në anën tjetër.
 • Funksion shtesë mundëson kontrollimin e vërtetë të disqe timon.
#title#
kodD maxMinimum additional lenghtMaximum additional lenghtThicknessWidthHeightPeshë
623060760901722182174632300
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.