Product features

 • Puna në 5-11 zinxhirë shpejtësi.
 • Trajtuar është zhytur plastike dhe mundëson përdorim të rehatshme.
 • Large pin driving handle makes it easy to use

Si të përdorni mjet:

 • Themelore zinxhir mjet tip vidë është i prerë për përdoruesit në shtëpi. Shtrëngimi i thjeshtë i gisht përshtatet pin zinxhir të përkryer. Me hartimin e saj ergonomike ajo është e lehtë për t'u përdorur dhe punon me saktësi të madhe.
#title#
kodDiameterWidthLenghtHeightPeshë
6257313,419,69251119
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.