More About Product

Profilet

socket 12-pointLIFE profilePremium chrome vanadium steelLifetime warranty

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • kreu i lëmuar
 • Pjesa unazë me profilin LIFE

Avantazhet:

 • celes vepron në banesa për të mbrojtur të qoshet e arrë
 • 3 sipërfaqe makinë për pushtet më të madh
 • 100% pozicionimin e celes
 • rikthyer veprim pa ri kositje celes
#title#
kodWrench sizeLenghtWidthGjerësiaThicknessThicknessPeshë
611762814013.218.56.93.922
6117631016015.9237.54.237
6117641117417.824.584.543
6117651218319.426.58.54.754
6117661319620.429.58.55.263
611767142062231.595.275
6117681521723.233.59.55.793
6117691622724.83610.56.2114
6117701723826.13810.56.7131
611930182502840117.2155
6117711926129.342127.2173
6117722229634.146.5138.2258
6117732432137.352.5148.5321
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Mundëson punën e 3 - herë më të shpejtë në krahasim me Celesa standarde kombinim

100% pozicionimin e celes

3 sipërfaqe makinë për pushtet më të madh

LIFE profile

Përdorim (Video)

 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.