Grupe te celesave te hapur dhe mbyllure, lloji shkurtër në kuti kartoni

125/1CB

Product features

Set includes:

  • 12x short combination wrench (article 125/1) dim. 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Grupe te celesave te hapur dhe mbyllure, lloji shkurtër në kuti kartoni 611022 125/1CB 10 - 30 12
celes I kombinaure I hapur dhe I mbyllure 125/1 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30 12
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.