More About Product

Profilet

Premium chrome vanadium steelLifetime warranty

Standards

DIN 133

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • përfundojë sipërfaqe: antindyshk me shkrirë
 • bërë sipas standardit DIN 133
#title#
kodWrench sizeLenghtWidthThicknessPeshë
620466241705615489
620467271705615477
620468302007018863
620469322007018863
620470362007018834
6204714124088201490
6204724624088201450
62047350265102201790
62047455305112242700
62047560305112242615
62047665335123273645
62047770370143302200
62047875370143304865
62047980400175336450
62048085400175335775
62048190450192387620
62048295450192389400
6204851105152354812400
6204861155152355215800
6204871205352605320000
6204881255352605319200
6204901355652855323400
6204911406353075828800
6204921456353075828800
6204931506353075828200
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Photo (pictures)

 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.