Grupe fund të hapur e kyçe qëndrim metalike

110/1MS

Product features

Set includes:

  • 12x open end wrench (article 110/1) dim. 1/4"x5/16", 5/16"x3/8", 3/8"x7/16", 7/16"x1/2", 1/2"x9/16", 9/16"x5/8", 5/8"x11/16", 11/16"x3/4", 13/16"x7/8", 15/16"x1", 1"x1.1/8 in 1.1/16"x1.1/4"
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Grupe fund të hapur e kyçe qëndrim metalike 605532 110/1MS 1/4" - 1.1/4" 12
celes I hapure dhe I mbyllure 110/1 1/4" x 5/16", 5/16" x 3/8", 3/8" x 7/16", 7/16" x 1/2", 1/2" x 9/16", 9/16" x 5/8", 5/8" x 11/16", 11/16" x 3/4", 13/16" x 7/8", 15/16" x 1", 1" x 1.1/8, 1.1/16" x 1.1/4" 12
Qëndrim metalike për fund të hapur/celes 977/1 6 - 32/12 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Pjesë ndërrimi

  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.